Сподели кино #1

Првото „сподели кино“ ми се чини помина според очекувањата. Немаше многу луѓе, а од тие што дојдоа 90% веројатно веќе ја имаа гледано презентацијата на Лесиг. Започнавме подоцна од очекуваното бидејќи имавме технички проблеми (фалеа кабли - тоа е тоа). Флеш презентацијата исто така правеше и некои проблеми со звукот, но бидна како за прв пат.

Сега како дополнување на проекцијата во Точка, еве едно видео од Ана Хушман. Уживајте.Како ли само македонските уметници ќе се заинтересираат за овие теми?

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.