Python за Data Science [вторник 11.9.2018 во 19 ч.]

Часовите по python / data science продолжуваат во вторник 11.9.2018 во 19 часот.

Овој пат ќе пробаме малку да работиме со податоци од реалниот свет и да видиме што може да се направи со помош на алатките што ги нуди python, како и некои генерални работи што треба да се имаат на ум кога се работи со податоци.

Се гледаме во вторник. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.