Сподели Кино: „Пиратскиот Залив“ подалеку од тастатура. (среда, 29.08.2018 - 19:00ч.)

Среда (29.08.2018) од 19ч во хаклабот КИКА уште една проекција на документарниот филм TPBAFK.Да не се повторуваме, повеќе за филмот може да прочитате на овој линк.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.