Учиме Python за Data Science - Вторник 21.08.2018

Во вторник во 19.00  почнуваме да учиме Python за Data Science во Хаклаб. 
Сите заинтересирани се добредојдени.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.