DevOps / SysAdmin #15 - среда, 01.08.2018 - 19ч


Оваа среда ќе се дружиме на отворена седница во Хаклаб на #15 devops.мк средби. Бујрум под клима со ладно пиво на интересни теми од нашето секојдневие. Од оваа средба може ќе излезат интересни теми кои би ги детализирале во наредните собири.

За повеќе детали и дискусии придружете ни се на Mattermost каналот https://chat.devops.mk (invite link https://chat.devops.mk/signup_user_complete/?id=dsxqe7q8yjdazcbke1wcipryec).

Се гледаме:
- (време) во среда, 1ви август 2018, во 19:00ч.
- (место) во Хаклаб КИКА

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.