Учиме Python - Сабота 31.03.2018

Оваа сабота продолжуваме да учиме Python во Хаклаб.
Почнуваме во 12:00.
Сите заинтересирани се добредојдени.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.