Еликсир средба бр.2, 21.12.2017 20:00

На втората средба на Еликсир корисничката група, Дамјан Георгиевски ќе збори за спојувањето на Еликсир и Ерланг, преку неговиот бот напишан во Ерланг, ерлбот. Се гледаме денес во 20:00, во новите локации на Хаклаб 3.0.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.