Еликсир |> Кикоф (14.11.2017 20:00)

Денес ќе се соберат Еликсир алхемичари (ентузиасти, професионалци, почетници и гуруа) во првиот неформален состанок на Еликсир корисничката група (UG-user group). Било кој заинтересиран за Еликсир кој сака да научи нешто повеќе за него, е добредојден!

Ќе имаме можност да дознаеме што го прави Еликсир посебен, кои се неговите предности, каде може да се користи и зашто станува се попопуларен.

Се гледаме денес во 20ч.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.