GNU/Linux прва помош + Hardware // понеделник 7-ми август (19:00ч)


Денес (понеделник, 07.08.2017, 19:00ч) имаме GNU/Linux прва помош по распоред и ќе им помогнеме на корисниците на слободен софтвер (GNU/Linux, Android, OpenWRT) да се снајдат со почетнички проблеми, инсталации, команди итн.

Се глеаме у КИКА, 19:00ч.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.