Сподели забава // Dungeons & Dragons #3 (сабота, 18:00)Ааааах ДнД.... коцки, хартија, фантазија, театар на умот, има некоја тврдина под земја, вие играте лудаци што сакаат да ја освојат, јас објаснувам како умирате, смеење, пиво?
Стварно треба да смислам генерички пост за во последен момент кога немам идеи. 

your DM, Lord_of_Life
КИКА, сабота (05.08.2017, 18:00)
(уште не знаеме зошто не пуштаат да играме)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.