GNU/Linux прва помош + Hardware // понеделник 24-ти јули (19:00ч)

Денес (понеделник, 24.07.2017, 19:00ч) имаме GNU/Linux прва помош по распоред и ќе им помогнеме на корисниците на слободен софтвер (GNU/Linux, Android, OpenWRT) да се снајдат со почетнички проблеми, инсталации, команди итн.


Ко и увек, уз прва помош иде и хакирање на хардвер. Кафана после хаклаб не ни бега. =]

Се глеаме у КИКА, 19:00ч.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.