GNU/Linux прва помош // понеделник 3-ти јули (19:00ч)


Утре (понеделник, 02.07.2017, 19:00ч) имаме GNU/Linux прва помош по распоред и ќе им помогнеме на корисниците на слободен софтвер (GNU/Linux, Android, OpenWRT) да се снајдат со почетнички проблеми, инсталации, команди итн.

Планираме да почнеме да работиме на некои проекти што ги има на wiki-то на слободен софтвер кои не биле почнати / довршени.

Па доете си:)

Се глеаме во КИКА!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.