SysAdmin 12.5, четврток, 19:00

Во четврток ќе пробаме да го имплементираме тоа што се збореше на претходниот SysAdmin meetup: робустен интернет линк преку VRRP и OSPF. Ќе дигнеме неколку виртуелки со линукс, и ќе куцкаме ќе се мучиме. Би требало да ни успее, макар и заглавиле до сабајле :)

1 comment:

  1. github repo од дента
    https://github.com/skopjehacklab/router-workshop

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.