GNU/Linux прва помош // понеделник 19-ти јуни (19:00ч)


Утре (понеделник, 19.06.2017, 19:00ч) имаме GNU/Linux прва помош по распоред и ќе им помогнеме на корисниците на слободен софтвер (GNU/Linux, Android, OpenWRT) да се снајдат со почетнички проблеми, инсталации, команди итн.

Ќе има и лемење хардвер. =]

Се глеаме во КИКА!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.