Редовно Linux прва помош, денес понеделник од 19часот (22.05.2017)

Без многу вовед и објаснувања,
понеделнички хаклаб е отворен ден за секакви ствари за секого.

19 часот, 22.05.2017

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.