SysAdmin средба #3, четврток, 21 јули 2016, 20ч.

Здраво,

Лето е и топло е, многумина систем администратори се отидени на море, езеро, планина... но некои од нас се останати во Скопје. Токму за нив имаме настан. Настанот нема да има официјална агенда или некое предавање, ќе гледаме да се отвори ад-хок дискусија и да завршиме со пиво во околните пивници.

Се гледаме:
  - во четврток, 21 јули 2016, во 20ч.
  - во Хаклаб КИКА (http://b10g.spodeli.org/p/blog-page.html).

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.