Haskell Night // четврток 17 сеп.

Пред некој ден се договоривме овој четврток да биде резервиран за чепкање Хаскел. Без некоја посебна агенда. Се гледаме од 19ч. па натаму.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.