Surveillance 101 на Правен факултет во недела 7 јуни 2015 @ 12 часот

Сите пишуваат за тоа, па еве и ние:

Вовед и други приказни во врска со посебно актуелната тема за надзор на електронските комуникации оваа недела, 7 јуни на Правниот факултет во Скопје во 12 часот.


Фејсбук: https://www.facebook.com/events/1636096346613145/
ИТ.ком.мк http://it.com.mk/it-nastan-surveillance-101-e-rabotilnica-za-privatnost-na-haklabot-kika-i-mof/
МОФ: http://www.radiomof.mk/javno-predavanje-i-diskusija-surveillance-101/

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.