Понеделник прва помош 8.12.2014 од 19 часот.

Ако имаш проблем со некој уред на кој што работи слободен софтвер, дојди во Хаклаб денеска од 19 часот да пробаме заедно да го решиме.

Дополнително денеска ќе инсталираме Tor Relay на openwrt уреди. Па ако имаш таков и сакаш да придонесеш во брзината на Tor мрежата дојди и донеси го.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.