ГНУ/Линкус Прва Помош, Понеделник 27.10.14 19:00ч

Денес во Хаклаб КИКА стандардно имаме ГНУ/Линукс Прва Помош. Се гледаме од 19:00 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.