Сподели знаење, сабота 25.10.2014 од 15 часот.

Сподели знаење секоја сабота од 15 часот во Хаклаб.

Неделава си игравме со ESP8266 wifi модулите за remote контрола на уреди. Хардверот е скоро готов, утре ќе го доправиме web интерфејсот за контрола на еден wifi enabled 220V модул.

Дојди.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.