Програмерски четврток 02 октомври 2014

Уште еден спонтан програмерски четврток во Хаклаб, немаме план за тоа што ќе правиме но нешто ќе најдеме, доколку имате некоја идеја слободно дојдете во 19:00 во хаклаб.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.