GNU/Linux и Android прва помош. Понеделник 04 август 2014 19:00 часот

Има ли подобар начин да ја започнете работната недела после празниците од инсталирање на некоја дистрибуција или решавање на проблеми со вашата постоечка инсталација?
Дојдете вечер во седум часот, ќе ви ги решиме проблемите (само тие поврзани со слободен софтвер, за жал) и убаво ќе си поминете, се гледаме.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.