GNU/Linux (а и Андроид) прва помош / Понеделник 18-ти Август

Стандардно како и секој понеделник... не!
Нема ништо стандардно во понеделници. А кога Јов ги губи сите слики на мобилен, наместо да прашува зошто му се дешава тоа, може да дојде за прва помош. Затоа што утре ќе се прикажува ова, настан кој инцидентно се одржува во Лас Вегас, денес ќе се обидеме да ги побиеме шансите божествата да продолжат да се обложуваат на Јов и да му помогнеме да си ги врати сликите. Слободно намини доколку и на тебе дигиталните божества го кренале облогот и се обидуваат да те натераат да колнеш по компјутерот и мобилниот. Ние сме тука да то помогнеме. Затоа што лоши ствари се дешаваат на добри луѓе.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.