Програмски јазици и останато / Четврток / 28 Август / 19ч

Денеска имаме прилично неформален четврток, обично резервиран за програмски јазици но бидејќи екипата не е тука не се прави ништо посебно, доколку имате некоја идеја или некаков проблем слободно дојдете.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.