ГНУ/Линукс и андроид прва помош - Понеделник 05 мај 2014

Малку закаснето известување но денес во 19:00 ќе имаме гну/линукс и андроид прва помош. План ни е андроид да чепкаме и тоа, дојдете.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.