Mozilla средба 1.4.2014 во 19 ч. во КИКА [не е првоаприлска шега]

Овој вторник правиме мал собир на тема заедницата околу Mozilla.

Ако мислите дека можете да се приклучите некако во оваа заедница, повелете!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.