GNU/Linux прва помош 17 фебруари 2014

Стандарден GNU/Linux прва помош, понеделник 19:00.
Доколку имате проблеми со вашиот Linux компјутер или андроид телефон слободно дојдете, а дојдете и доколку сакате да го посетите хаклабот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.