Функционално програмирање во Assembly / Четврток / 13 феб.

Човек во депресија
Освен темата од насловот, ќе го разгледаме /dev/null како backend за бази, ќе го разгледуваме кодот на Windows 7 и конечно ќе го донесеме заклучокот дали Python или Ruby е подобар dynamically typed, interpreted, garbage-collected, multi-paradigm програмски јазик. (Python е.)

Реалноста е дека ќе пиеме пиво и ќе има тројца и ќе отидеме во кафана во 8. Затоа не заборавај да дојдеш во 7 (вечер.)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.