Opendata седмица во Хаклаб (сабота 7.12.2013 Сподели знаење)

Во сабота од 14 часот до доцна во ноќта продолжуваме со opendata седмицата во Хаклаб со која имаме цел да ги ослободиме податоците кои ги објавува Бирото за јавни набавки на е-набавки сајтот во формат лесен за манипулирање и анализа.

Кодот на сѐ што е до сега направено е на https://github.com/skopjehacklab/e-nabavki 

Не заборавај да дојдеш.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.