Програмски јазици во четврток (12.12.13 19:00)

Вечерва во КИКА ќе има стандардно Програмски јазици. Ќе учиме пишување чист и читлив код со едноставни правила за top-down декомпозиција. Можеме да пробаме и да имплементираме нешто од e-nabavki на тој начин.

1 comment:

  1. Ќе зборам за пишување чист и читлив код со едноставни правила за top-down декомпозиција (во JavaScript со promises, ама принципте важат општо)

    Можеме да пробаме и да имплементираме нешто од e-nabavki на тој начин.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.