Сподели знаење


Иако повеќето се на НСНД во Бугарија, хаклабот денес ќе биде отворен од 14:30. Без некоја посебна агенда.

Се гледаме!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.