Сподели знаење 28.09 во 14ч

И денес, стандардно: ќе разгледуваме што има ново минатава недела. Ако имате што да покажете, или сакате да слушнете - почнуваме од 14:00.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.