20 години Debian - средба во КИКА

По повод 20 години од објавувањето на проектот за GNU/Linux дистрибуција Debian во хаклабот КИКА во 18.30ч ќе се собереме да ја разгледаме историјата на проектот, да се потсетиме на искуствата кои што секој од нас ги имал со Debian и да се дружиме.Идејата е после да продолжиме негде на пиво.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.