Гну/Линукс прва помош од 19 до 21 часот (01.07.2013)

Како и секој понеделник, Гну/Линукс прва помош од 19 до 21 часот, да ги решиме проблемите кои ги имате со некој Гну/Линукс оперативен систем или да си помуабетиме за истите.
Собираме донации, па ако имате некоја идеја дојдете да ја споделиме. види повеќе

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.