Саботно СподелиЗнаење 13 јули од 14 часот

Сабота, ден кој е резервиран за споделување на знаење во хаклабот КИКА. „Сподели Знаење“ е настан на кој може да присуствува било кој и да го презентира својот во развој или веќе постоечки проект, да добие идеи и мислења за како да го подобри и слично.

Се гледаме од 14h во КИКА!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.