Сподели знаење, сабота 22 јуни од 14 часот

Сабота, ден кој е резервиран за споделување на знаење во хаклабот КИКА. „Сподели Знаење“ е настан на кој може да присуствува било кој и да го презентира својот во развој или веќе постоечки проект, да добие идеи и мислења за како да го подобри и слично.

Се гледаме од 14h во КИКА!

П.С. Ќе има Струмка за да се освежиме (количините се ограничени, затоа дојдете на време)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.