Гну/Линукс прва помош од 19 до 21 часот (24.06.2013)

Денес од 19 часот ќе се собереме во Хаклаб КИКА, како и секој понеделник досега, за да помогнеме со проблемите што можеби ги имаш со твојот компјутер на кој има слободен софтвер. Затоа, повели, дојди.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.