GSoC собир / разгледување на примените организации / 08.04

Овој понеделник наместо стандардната GNU/Linux прва помош, во хаклаб ќе ги разгледуваме примените организации на GSoC и ќе пробаме да им се најдеме на сите заинтересирани за аплицирање на престоечкиов Google Summer of Code.

Ако бевте на презентацијата на ФИНКИ пред некое време и го читате ова, да, дојдете утре во Хаклаб, ќе има луѓе. Земете си лаптопи. Купете нешто за грицкање / пиење. Имајте насмевки на лицето. Спокој во душата.

Bottom line: понеделник, 19 часот, Хаклаб КИКА, разгледување примени организации на GSoC.No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.