Сподели знаење Сабота 9 март

Оваа сабота гостин ќе ни биде Игор од time.mk, и ќе ни објасни детално за тоа како и што работи time.mk. Исто така ќе продожиме со чепкањето на angular.js. Стандардно се гледаме во хаклаб во 14 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.