Програмерска вечер во Хаклаб - четврток 7 март

Во ова издание на Хаклаберски вечери на програмирањето ќе имаме прилично олдскул тема. Боро ќе ни објаснува за Reverse Engineering на Windows апликации, во оваа епизода ќе се збори за reverse engineering на ocx датотека.
Доколку чепкате и вие нешто или пак немате поима (како јас на пример), слободно дојдете во хаклаб во 7.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.