ГНУ/Линукс прва помош понеделник 4.февруари.2013

Секој понеделник веќе 4 години во Хаклаб прва помош за проблеми поврзани со Линукс.

Ако имаш проблем со Линуксот на твојот компјутер, мобилен, таблет дојди заедно да пробаме го решиме.

Од 19 часот во Хаклаб.

Дополнително ќе конфигуриме прототипови на Air Quality јајцата за да може да ги поставивме да мерат во Скопје.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.