ППП: Понеделничка Прва Помош

Понеделник е ден резервиран за „Gnu/Linux прва помош“ на која искусните хаклабџии ви помагаат со инсталација на Linux дистрибуција, или со користење, подесување, наоѓање, инсталирање на слободни апликации.

Но не мора да имате проблем за да дојдете во хаклаб, може да дојдете да го разгледате местото, да ве почастиме кафе и колаче, да си направите муабет со луѓето.

Секој понеделник хаклабџии имаат обврска да се Good Guy Greg.

Почеток во 19 часот (21-јануари-2013).

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.