Програмски јазици Production deployment of client javascript Четврток 5 јули 2012 во 19:30 часот

Овој четврток ќе имаме презентација од @Spion за deployment на клиентски javascript во продукција.

Понатаму ќе видиме какви се прашања ќе се отворат пред нас и што дополнително ќе треба да разгледуваме и истражуваме.

Повелете во хаклаб КИКА, овој четврток во 19:30 часот

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.