Сподели знаење 7 јули 2012, од 14:00

Стандардно сподели знаење за одржување на континуитетот, дојдете ако не сакате да бидете дискретни.Цело лето,
Ваша КИКА

П.С. Неделава го открија Хигсовиот бозон, такашто ако имате нешто да споделите за ова, слободно повелете.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.