Состанок на Викимедиа Македонија 10.07.2012 19:30 часот

Од денес, па натака во вторниците кои следуваат ќе имаме нова дружина на дружба. Имено, дечките од Викимедиа Македонија ќе ги даржат своите состаноци во Кика секој вторник со почеток во 19:30.
Сега за сега и ние толку знаеме и така ви пренесуваме, за понатака дечките сами ќе си ги објавуваат овие работи и ќе ве информираат подетално за настаните што ќе се случуваат и работите кои тие ги работат.
Јеееее имаме уште една заедница во Кика #MKWIN Ми хепи :)))

Ажирирано:
Дечките од Википедиа Македонија имаат некои идеи како автоматски да генерираат различни статии, во четврток на програмски јазици ќе разгледаме што точно сакаат и како сакаат тоа да се направи.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.