Arbeitsbesprechung оваа среда во КИКА (18:00) + дружење на кино потоа

Оваа среда почнуваме со средби посветени на самиот хаклаб. Ги нарековме arbeitsbesprechung што во превод значи кратка средба/состанок/брифинг. Да видиме што праиме, како го правиме/не правиме, што треба да напраиме за да функционира хаклабот.

(here put a stock photo of people having a constructive meeting)

Средбата е закажана во 18:00 во КИКА. Една од идеите за што да правиме после овој состанок е да отидеме групно да го гледаме „Прометеј“ во Кино Милениум. Проекции има од 20:00 или од 22:00 па сигурно ќе стигнеме на една од нив.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.