GNU/Linux прва помош - Понеделник 19.03.2012 во 19 часот

И овој понеделник во хаклабот КИКА, GNU/Linux прва помош за сите оние кои имаат некаков проблем со GNU/Linux или било какви прашања во врска со слободен софтвер.
Исто така тука сме и да им помогнеме на сите оние кои сакаат аплицираат за Google Summer of Code. Ако сакате да аплицирате, а не знаете од каде да поченте или имате некаков проблем, слободно дојдете.
На агендата е и инсталирање на нова верзија на едубунту.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.