Сподели знаење 17/03 во 13ч

Сподели знаење оваа сабота е со отворена агенда.

Најверојатно ќе се зборува за Google Summer of Code во малце повеќе детали од тоа што беше покриено овој понеделник на презентацијата на ФИНКИ. Покрај основните информации, ќе зборуваме и за начините на кој можете да се приклучите како контрибутори во постоечките проекти, користење на систем за верзионирање, користење на вообичаените канали за комуникација како IRC или мејлинг листите и сл.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.