Сподели знаење : Сабота 10.3.2012

И оваа сабота од 14часот редовно сподели знаење во Хаклаб.

На лице место ќе се договориме што ќе се работи.  Јас сум заинтересиран да се продолжи со нешто во контекст на тоа во четвртокот што се правеше, како на пример www.4clojure.com


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.